سنتز و شناسایی ترکیبات کربنی اصلاح شده با نانو ذرات و مولکولهای آلی و بررسی کاربردهای الکتروشیمیایی آنها
کد مقاله : 1030-17THECSI
نویسندگان
ابراهیم اسدی *1، هانیه توکلی2
1دانشگاه یاسوج
2دانشگاه ازاد
چکیده مقاله
الکتروشیمی نقش کلیدی در بسیاری از زمینه های علم و فناوری ایفا می کند که ارتباط نزدیکی با آینده بشر دارد. فتوولتائیک ها، باتری ها و پیل های سوختی نقش مهمی در زندگی روزمره بسیاری از مردم ایفا می کنند.مثلا باتری‌های قابل شارژ در دستگاه‌های الکترونیکی مانند لپ‌تاپ و تلفن‌های همراه جزء بدیهی تلقی می‌شوند. حسگرهای الکتروشیمیایی کمتر در معرض عموم قرار می گیرند، اما همچنان برای سلامت و رفاه انسان ضروری هستند.
اکسید گرافن دارای ویژگی‌های ساختاری منحصربه‌فردی از جمله خواص برجسته مواد، فیزیکی، شیمیایی و الکتروشیمیایی است که سطح تماس ویژه آن بسیار بالا بوده و از سوی دیگر مملو از گروه‌های غنی از اکسیژن است. به همین دلیل سازگاری فیزیولوژیکی و حلالیت خوبی دارد و پایداری آن مناسب است.
در اینجا، ما یک حسگر الکتروشیمی بسیار انتخابی را گزارش می‌کنیم که یک حسگر الکتروشیمیایی مؤثر برای اندازه‌گیری آنیون سولفیت بر اساس الکترود کربن شیشه‌ای اصلاح‌شده با نانوکامپوزیت دو جزئی گرافن اکسید تانیک مورد بررسی قرار گرفت. ساختار نانوکامپوزیت GO-TA با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی FE-SEM تایید شد. جریان پیک ولتامتری چرخه ای و اسکن پتانسیل خطی در محدوده غلظت 250-2500 میکرومولار سولفیت در بافر فسفات 0.1 مولار در pH 7 افزایش یافت.
حد تشخیص برای اندازه گیری سولفیت 2.15 میکرومول در لیتر بود. در نهایت، سنسور ولتامتری پیشنهادی حساسیت بالا و پایداری خوبی را نشان داد که می‌تواند برای اندازه‌گیری‌های بیولوژیکی سولفیت ارزشمند باشد.
کلیدواژه ها
الکتروشیمی، فتوولتائیک، اکسید گرافن، خواص الکتروشیمیایی، اکسید گرافن-تانیک، نانوکامپوزیت، ولتامتری چرخه ای.
وضعیت: چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است