ساخت حسگر غیر آنزیمی اسید اسکوربیک بر پایه الکترود مداد گرافیت اصلاح شده با نانوذرات پلی (آنیلین) - NiO
کد مقاله : 1021-17THECSI
نویسندگان
حسین حسین زاده *1، ندا خوشنود2، رضا امامعلی سبزی3
1شیمی-علوم پایه-دانشگاه پیام نور-تهران-ایران
2شیمی-دانشکده علوم دانشگاه ارومیه
3شیمی-دانشکده علوم-دانشگاه ارومیه
چکیده مقاله
اسید اسکوربیک (AA) یک ویتامین محلول در آب است که در مایعات بیولوژیکی، آب میوه، سبزیجات و غیره موجود می باشد. این ویتامین به طور گسترده به عنوان یک آنتی اکسیدان در بخش های دارویی، شیمیایی، آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی استفاده می شود. [1]. از این رو، روش دقیق، حساس، سریع و مقرون به صرفه برای تشخیص AA به موضوعی با اهمیت تبدیل شده است [2].
علاوه بر این، پلیمرهای رسانا به دلیل خواص ویژه‌ای مانند هدایت اکسیداسیون و کاهش، پایداری محیطی و مساحت سطح بالا مورد توجه قرار گرفته‌اند. در نتیجه، کامپوزیت های پلیمرهای رسانا/نانومواد می توانند خواص شیمیایی و فیزیکی هم افزایی با کاربردهای متنوع داشته باشند. در اینجا، ما یک حسگر غیر آنزیمی جدیدAA را گزارش می‌کنیم که با ترسیب مستقیم الکتروشیمیایی نانوذرات NiO بر روی الکترود گرافیتی مدادی اصلاح‌شده پلی (آنیلین) ساخته شده است. این سنسور عملکرد فوق‌العاده‌ای برای تشخیص AA از نظر محدوده تشخیص، حساسیت، حد تشخیص پایین‌تر، زمان پاسخ و پایداری نشان می‌دهد. نتایج ما نشان می‌دهد که الکترودهای اصلاح‌شده دارای قابلیت سنجش AA عالی با قابلیت زیادی در تعیین کمی AA در نمونه‌های واقعی هستند.
کلیدواژه ها
حسگرهای الکتروشیمیایی، پلی (آنیلین)، نانوذرات نیکل، اسید اسکوربیک.
وضعیت: چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است